Un veí ha deixat una nota amb un poema enganxat a l'ascensor d'un bloc de pisos queixant-se d'una persona que embruta el mirall de l'ascensor donant petons al vidre i s'ha fet viral a la xarxa.

Nota viral d'un poema a l'ascensor

Tots hem tingut problemes de convivència amb els veïns, com a mínim, un cop a la nostra vida. Hi ha diferents maneres de solucionar-los i normalment es fa parlant, però hi ha persones que prefereixen fer-ho d'una altra manera i, en aquest cas, ha estat amb un divertit poema.

Un veí del bloc, fart que algú deixés el mirall tot petonejat, ha decidit queixar-se de la manera més original possible.

Nota ascensor / Twitter LiosdeVecinos

La nota viral d'un veí queixant-se de les taques de petons al vidre s'ha fet viral / Twitter LiosdeVecinos

"La més bella paraula als llavis d'una persona és la paraula mare, i la trucada més dolça: mare meva. Mare meva, quina persona més narcisista, tot el dia fent petons al vidre de l'ascensor, podries ser menys guarr@ i deixar d'embrutar el vidre, que per això paguem el servei de neteja", és el poema escrit en un paper i que ha estat penjat en un ascensor del bloc comunitari.

Un veí es queixa de les marques de petons al mirall de l'ascensor

La foto del poema s'ha compartit aquest dimarts, però es desconeix quan, qui i on està penjada. Sigui com sigui, això no ha estat un impediment pels usuaris que no han dubtat en compartir-la amb els seus seguidors.