Dos nois de 21 i 22 anys de Valladolid enviaven imatges de menors d'edat patint agressions sexuals via WhatsApp. Ara, la Policia Nacional els ha detingut per un delicte de tinença i distribució de pornografia de menors.

"Era una broma"

Els dos presumptes autors del delicte participaven de dos grups del servei de missatgeria mòbil dedicat a "memes" i bromes on enviaven "stickers", petites imatges retallades que no es descarreguen, de menors d'edat, fins i tot bebès, patint agressions sexuals

La investigació va començar quan la Policia Nacional va rebre una denúncia a través de la seva pàgina on s'exposava els fets del delicte. A partir aquí, van acabar detenint a dos joves, sense antecedents policials, la setmana passada.

Quan els cossos de seguretat els van prendre declaració van explicar que tot el que enviaven pels grups de WhatsApp "era una broma"

La investigació es va dur a terme des de les comissaries d'Alacant i Màlaga, coordinades per la Unitat Central de Ciberdelinqüència, i després es va traslladar i va acabar a Valladolid.