"La nostra filla, una jove de 18 anys, no pot sortir si no és que sigui acompanyada, i el que és pitjor, ha de viure sota la por de trobar-se al carrer amb els seus agressors", així és com comença la carta que els pares de la noia violada per la Manada de Sabadell han fet pública i que recull Telecinco.

Els pares de la noia asseguren que no pot sortir al carrer per por a trobar-se amb els agressors, que, tot i que van ser detinguts, no han ingressat a presó. Només dos dels vuit detinguts van ser enviats a presó després de declarar davant del jutge.

Un d'ells, fins i tot, fa més d'una setmana que està en cerca i captura després de no haver comparegut als jutjats, una de les mesures cautelars que va ordenar el magistrat.

Els pares lamenten que el jutge instructor no hagi autoritzat una ordre d'allunyament dels homes que van quedar en llibertat que els prohibeixi acostar-se a la seva filla. Els pares demanen que els Mossos detinguin tots els homes i que ingressin a presó per evitar més patiment de la noia.

Violada per tres homes

La noia va ser assaltada a principi de febrer quan tornava a casa després d'una nit de festa. Va ser a la zona de Can Feu, a Sabadell, i segons les investigacions policials, tres homes van violar la noia mentre altres homes, que vivien en una nau ocupada d'aquesta zona de la cocapital del Vallès, ho van observar.

Després de la denúncia que va presentar la noia, la Policia Municipal de Sabadell va detenir sis persones i els Mossos d'Esquadra en van detenir dues més després de les investigacions. La causa segueix oberta per un presumpte delicte d'agressió sexual, a l'espera de noves proves contra els imputats.