La Policia busca dos joves per haver violat una noia a les festes del Pilar de Saragossa. La jove ha denunciat que els dos nois la van obligar a fer-los una fel·lació a cadascun el dissabte a la matinada als voltants del recinte firal de la capital aragonesa, al barri de Valdespartera.

Segons sembla, la noia va denunciar els fets aquest dissabte al matí després que anés a un hospital perquè l’assistissin, valoressin l’agressió i es posés en marxa el protocol d’atenció establert.

La noia es va trobar, de matinada amb un jove a qui coneixia i que anava acompanyat d’altres amics. El noi l’hauria intimidat i coaccionat perquè li practiqués una fel·lació tant a ell com a un dels seus amics, segons l’Heraldo de Aragón. Tant la víctima com els agressors són de nacionalitat espanyola.

Se'ls podria acusar de dues agressions sexuals

Ara la policia intenta localitzar aquests dos homes, als quals podrien acusar de dues agressions sexuals: cadascun quedaria investigat com a autor i com a cooperador de la violació del seu company, com va passar amb la Manada. També s'investiga si la resta de nois que acompanyava els suposats agressors van tenir alguna cosa a veure amb els fets.

Aquesta agressió sexual és la primera que es registra aquest any durant les festes del Pilar, la festa gran de Saragossa, que s'acaben aquest diumenge. L’any passat, entre l’1 i el 15 d’octubre es van denunciar set agressions o abusos sexuals.

La denúncia va fer que l’ajuntament suspengués tots els actes de les festes durant uns minuts, el mateix dissabte a la tarda, com a mostra de rebuig a la violència masclista, i que s'hagi fet una concentració aquest diumenge a les portes de l'ajuntament.