La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 37 anys per haver violat presumptament una noia de 23. La víctima l'ha atacat amb un ganivet mentre l'agredia.

Els fets han passat aquest diumenge al carrer de La Cebada de Cobatillas (Múrcia). La noia ha aconseguit lliurar-se del seu agressor.

Ell diu que era consentit

Segons informa La Opinión de Murcia, el suposat agressor ha assegurat que ell i la noia han mantingut sexe consentit i que ella s'ha inventat la violació perquè té una altra parella.

Durant les relacions, la víctima ha aconseguit agafar un ganivet i ha tallat el detingut a la mà. Amb això ha aconseguit que parés l'agressió.

Signes de violació

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat la Guàrdia Civil, que ha detingut l'agressor. Els agents han sol·licitat assistència sanitària per l'home, que sagnava abundantment. Els sanitaris li han donat punts de sutura i, a continuació, la policia s'ha encarregat d'ell.

Per la seva banda, els metges han atès la víctima, que estava molt nerviosa. L'han traslladat fins a l'hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia per sotmetre-la a un examen forense.

Fonts properes a la investigació assenyalen que la noia presenta indicis clars que ha estat violada amb penetració.