Angoixant relat que ha fet a les xarxes socials un montblanquina que aquest dissabte ha decidit anar a una platja nudista de Tarragona, a la coneguda com Waikiki o Cala Fonda. Un home l'ha assetjat durant tota l'estona que la noia ha estat a la platja nudista, arribant a posar-se a menys de mig metre d'ella.

La de Montblanc ha arribat a la platja i s'ha estirat. "Darrere meu s'hi ha posat un desconegut que m'ha estat repassant de dalt a baix. Després m'ha proposat en anar a bussejar, ha insistit i he dit que no", explica ella. Però el desconegut no ha deixat en pau.

L'home ha seguit la noia

"Per allunyar-me de les mirades del paio, decideixo anar-me'n un moment a les roques per fotografiar vegetació de roquissar marítim que és una cosa que m'agrada molt", ha explicat. I és aquí on la cosa ha empitjorat, segona la versió de la noia.

"Quan estava fent una foto a una planta sento el paio a darrere meu que em parla". "Sento el tio just darrere, m'espanto (no m'ho espero), em giro i me'l trobo a quatre pams meus i els dos despullats, clar". La noia, en el seu relat, assegura que l'home l'havia seguit i "aquí ja sento realment por".

L'home la volia fotografiar

Però l'home insisteix. "El tio em diu que si vull em pot fotografiar a mi, insisteix. Li dic que no, que no vull i marxo roques enllà". "L'home continua allà com esperant-me, finalment se'n torna a la tovallola", assegura. Però segueix mirant-la des de lluny "somrient".

Finalment la noia ha decidit marxar de la platja. "Intento relaxar-me, torno al lloc per agafar les coses -que estan davant seu- evitant mirar-lo i marxo de la platja per un lloc que em sembla més segur, abans d'enfilar pel sender em giro i el tio continua mirant-me". Per sortir de la platja cal fer un recorregut de dos quilòmetres que la noia ha assegurat que ha fet "amb la por de trobar-me el paio aquest pel bosc".

"Ho puc explicar"

Finalment "arribo bé i ho puc explicar", assegura la noia. Que en diverses piulades a Twitter ha explicat aquesta vivència que posa els pèls de punta només d'imaginar què pot haver hagut de sentir.

Anar sola a una platja nudista? "Vull que deixeu en pau les dones"

Preveient possibles comentaris, la noia ha comentat que ho ha explicat "amb la intenció que es vagi prenent consciència i els homes ens deixeu d'assetjar": "Vull poder anar a la platja sola, vull poder anar-hi sense roba. No vull patir per si em violen en un bosc tornant de la platja. Vull que deixeu en pau les dones", ha insistit la noia de Montblanc per cloure el seu relat de denúncia.