La noia de 18 anys que va morir d'una ganivetada al pulmó en una baralla davant de la discoteca llatina Capitolio de Cornellà (Baix Llobregat) havia arribat a Espanya des de Bolívia amb 4 anys, amb els seus pares i el seu germà. La Kristen Yeleny Peralta era una assídua d'aquesta problemàtica discoteca.

Després d'una nit de festa va sortir al carrer i va veure, segons ha explicat el seu germà a ElCaso.cat, un amic seu agredit per tres persones. Hi va anar i va donar una puntada de peu a un dels agressors, i va ser llavors quan dues noies, les que ara mateix busquen els Mossos, la van seguir i li van clavar una ganivetada per l'esquena, que li va perforar el pulmó.

Ganivetada mortal al pulmó

També va rebre diversos cops, però les primeres informacions forenses apunten que va ser la ganivetada per l'esquena, amb la impossibilitat d'aturar l'hemorràgia interna, la que li va provocar la mort. Els esforços del SEM van ser inútils, la Kristen va morir de camí cap a l'hospital.

 

Els Mossos busquen les dues dones que van perseguir i agredir la jove. Tenen diversos vídeos gravats a la zona, com aquest que ha avançat ElCaso.cat i que mostra el moment de la puntada de peu i l'agressió mortal.

Estudiant de perruqueria buscant feina

Kristen havia nascut a Bolívia fa 18 anys. Li quedava poc per fer-ne 19 i després d'haver estudiat un mòdul de perruqueria després de l'ESO, ara estava buscant feina a l'Hospitalet de Llobregat, a la zona de Pubilla Cases, on vivia amb el seu germà Alexander i els seus pares.

Era una "noia agradable", expliquen amics i familiars de la noia morta, que aquest matí han anat fins a l'exterior de la discoteca llatina de Cornellà, on feia poc més de 24 hores moria a terra la seva amiga i germana. La noia boliviana visitava sovint aquesta discoteca del carrer del Coure de Cornellà, com també d'altres, com La Chismosa, també de públic llatí.

Tal com calia esperar, el germà, els pares i els amics de la noia estan desolats. No es podien imaginar aquest final d'una nit de festa. Alexander espera que els Mossos d'Esquadra, amb el vídeo de l'agressió, puguin identificar les dues dones que van, presumptament, agredir mortalment la seva germana, Kristen Yeleny Peralta.