Lucía Costa és una jove de 19 anys que va morir cremada per culpa de l'explosió d'una estufa en un bar el passat divendres.

Lucía Costa mor per l'explosió d'una estufa en un bar

El vídeo de les càmeres de seguretat que graven el moment exacte en què explota una estufa i es provoca un terrible incendi s'ha fet viral a tot arreu. Els fets van passar el divendres en el bar Zar Burguers de San Miguel, una ciutat d'Argentina i, arran d'aquest accident, una noia de 19 anys va morir i vuit persones van resultar ferides. Lucía Costa, la víctima mortal, va ser transportada immediatament a l'hospital, ja que estava greument ferida.

Lucía Costa / Twitter baires_news

Una noia de 19 anys ha mort per culpa de l'explosió d'una estufa en un bar d'Argentina / Twitter baires_news

Els metges no tenien gaires esperances en què es pogués recuperar i, al cap de pocs dies, la pitjor de les seves hipòtesis va complir: va acabar morint a causa de les greus cremades que tenia. La Lucía Costa era una noia de 19 anys amb molts somnis per complir: treballava com a esteticista, estava estudiant un curs de perruqueria i volia mudar-se a Patagònia per seguir estudiant i treballant.

Lucía Costa era religiosa i esteticista

Lucía Costa era molt religiosa i, de fet formava part de la Parròquia de la Catedral de San Miguel, segons explica Infobae. "Era una noia bona, treballava com a esteticista, era presumida, bonica, es preocupava molt per ella mateixa. Era una diva. Tenia molts amics, era un sol i tenia un cor d'or, no entenc per què li ha passat això, no és just", declara Octavio, un dels seus millors amics.

"No es mereixia això, tenia tota una vida al davant. Ajudava a tothom, amb tan sols 19 anys mira tot el que ha fet i el que hagués pogut fer, però ja no està amb nosaltres", es lamenta Lorena, la seva mare; que també ha afegit que la seva filla va estar més de vint minuts a l'interior del local i que, si l'haguessin tret a temps, potser encara estaria viva.

Lucía costa con sus amigos / El Tribuno

Lucía Costa amb els seus amics en el bar on ha explotat el calefactor  / Twitter baires_news

La seva família ha denunciat els fets perquè consideren que hi ha hagut una negligència per part dels propietaris del bar i es podrien enfrontar a repercussions penals, ja que la cambrera va intentar canviar el recàrrec de l'estufa amb un bidó d'alcohol de cinc litres i, accidentalment, va caure a sobre el calefactor, tot provocant el terrible incendi que va acabar matant a la Lucía.