Els Mossos d'Esquadra del Camp de Tarragona investiguen la mort d'una dona de nacionalitat espanyola al seu domicili de Tarragona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la dona ha estat assassinada per la seva filla de 30 anys.

Aquesta matinada cap a les 1.04 h els Mossos van ser alertats de la mort d'una dona al seu domicili del carrer Felip Pedrell. Diverses dotacions policials i dels serveis d'emergències es van desplaçar al domicili on van localitzar el cos sense vida d'una dona amb signes de violència.

Filla amb problemes de salut mental

Segons les primeres informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, de fonts de la investigació, l'autor de la mort seria una filla de la víctima amb problemes de salut mental diagnosticats. El jove, que és major d'edat, ha quedat sota custòdia policial en espera que un forense i el jutge en decideixin la situació personal.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Mossos ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia, s'ha desplaçat de matinada al domicili per procedir a l'aixecament del cadàver. Les diligències es mantenen obertes en aquest jutjat en no tractar-se d'un cas de violència masclista, sinó domèstica.