Una noia de 27 anys ha descobert, vuit setmanes després de tenir el seu primer bebè, que pateix un càncer al coll.

Els fets han passat a la localitat de Cleethorpes (Regne Unit). La pacient, Stacie Clarke, ha estat diagnosticada després de parir el seu fill i passar el primer Nadal amb ell.

Descobreix un bony al coll 

Segons ha explicat Clarke, un dia va sentir una picor estranya al coll i va comprovar que tenia un petit bony a la clavícula. La noia va acudir al metge, i les primeres proves van resultar ser normals, informa el Mirror.

Tot i això, la noia estava intranquil·la, i es va fer una biòpsia per demanar una segona opinió mèdica. Aquest cop, els resultats van ser el que més temia: li van detectar un càncer. Concretament, pateix un limfoma Hodgkin.

Tot va començar una setmana després de donar a llum

Segons ha explicat la mare primerenca, el primer cop que es va notar el bony va ser una setmana després d'haver parit l'Ethan, el seu fill. Va sentir la picor estranya, i a causa d'això va anar al metge, on no li van trobar res.

Clarke i la seva parella "només vam informar uns quants membres propers de la família", ha explicat. I és que el seu desig era poder fer "especial el nostre primer Nadal amb l'Ethan". Després de descobrir que té càncer, la família s'ha endut un dur cop de realitat.

Donarà el seu cabell

Clarke encara no té una data fixada per començar el tractament, però té clar que s'haurà de sotmetre a la quimioteràpia. Per aquest motiu, ha decidit que donarà el seu cabell a una fundació perquè es pugui fer una perruca per a una altra persona.

Ella mateixa també en voldria una. Per aquest motiu, s'ha obert una campanya a GoFundMe per recaptar diners i comprar-la: l'objectiu era recaptar 1.170 euros, i ja en porta 1.220. Els diners que sobrin, segons ha dit, els destinarà al transport fins a l'hospital.

Lluitar fins al final

Stacie Clarke es mostra positiva i valenta. Assegura que està "disposada a afrontar-ho i lluitar-ho, perquè sé que és possible combatre aquesta malaltia".

Per la seva banda, la seva parella, l'Alex, es mostra preocupat per ella, però sap que haurà de ser fort. "Espero que la quimioteràpia no sigui massa dura per a ella, però si ho és, estic disposat a fer tot el que pugui per ajudar-la", ha explicat.