Una dona s'ha precipitat aquest dissabte des d'un setè pis del centre d'A Coruña i ha acabat aterrant sobre un ciclista. Els fets han tingut lloc aquest migdia quan, per causes que encara s'estan investigant, la jove de 34 anys ha caigut al buit des d'una alçària de 20 metres fins a impactar amb un home que en aquell moment circulava amb la seva bicicleta pel carrer. Segons informa La Voz de Galicia, els dos implicats han estat traslladats a l'hospital i es troben en estat crític.

L'incident s'ha produït aquest dissabte sobre les 12.45. Una dona de 34 anys vestida amb roba esportiva es precipitava al buit des del seu domicili en un setè pis del número 6 de los Cantones, al centre d'A Coruña. Després d'una caiguda d'aproximadament 20 metres, la jove aterrava sobre un ciclista que en aquell precís moment passava pel carrer. Els ciutadans que es trobaven a la zona atenien els ferits fins a l'arribada dels serveis d'emergències, informa el mateix mitjà.

La dona va ser atesa in situ durant gairebé mitja hora a causa de les greus ferides que presentava abans de ser traslladada a l'hospital. Per altra banda, el ciclista va ser evacuat d'urgència a un centre sanitari on ha ingressat en estat crític.