Una noia de 22 anys es troba en estat greu després de precipitar-se des d'un tercer pis quan intentava accedir al seu domicili a Mallorca. Segons informa Última Hora, la jove -que tornava d'una nit de festa- s'havia deixat les claus de casa i per no despertar els seus companys, va decidir despenjar-se des de la terrassa comunitària, situada un pis per sobre.

Badada

Els fets van tenir lloc entorn de les set del matí de diumenge en el número 8 del carrer Alberg de la localitat del Port d'Alcúdia. Una de les veïnes del bloc tornava d'una nit de festa i se n'adonava una vegada a la porta que s'havia deixat les claus. Per no despertar els seus companys de pis, la noia de 22 anys va decidir accedir a la terrassa comunitària -situada en la tercera planta- i despenjar-se des d'allà fins al seu balcó, un pis per sota.

Per causes que encara es desconeixen, la jove va perdre l'equilibri i va acabar precipitant-se des del tercer pis fins al carrer. Després de donar l'avís a emergències, la dona va ser traslladada en ambulància a l'Hospital Son Espases, on roman ingressada en estat greu, informa el mateix mitjà.

Alcohol o drogues

La Guàrdia Civil i la Policia Local investiga ara si la noia havia ingerit algun tipus de beguda alcohòlica o substancia estupefaent que li fes perdre l'equilibri i caure al buit.