Aquest dimecres al vespre una noia menor d'edat va ser assetjada per un jove al metro de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la noia va notar com un home feia estona que la seguia i es va espantar. Per la por que tenia va decidir posar-se en contacte amb els vigilants de seguretat de TMB que cobrien el trajecte de la Línia 3 del metro, entre Liceu i Paral·lel.

La noia estava molt espantada

Quan els vigilants de seguretat van rebre l'avís de la noia van decidir acompanyar-la fins a la parada on havia de baixar i també fins a l'exterior, on ella ja va entrar a casa seva. La noia estava molt espantada, segons han explicat fonts dels vigilants de seguretat a aquest mitjà.

El noi que seguia la jove, quan va veure que la noia parlava amb els vigilants es va amagar i finalment va fer mitja volta i marxar. La noia no va presentar denúncia i els fets no van arribar ni a ser posats en coneixement dels Mossos d'Esquadra o de la Guàrdia Urbana.

Assetjament perseguint-la pel metro

Segons les informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, el noi que perseguia a la jove és magrebí, portava samarreta blava, pantalons curts texans, una gorra grisa i motxilla. No és el primer cop que els vigilants de seguretat es troben amb persones que assetgen, amb aquest modus operandi, noies al suburbà de la ciutat de Barcelona.