Una estudiant de 18 anys va ser violada de camí a una cafeteria Starbucks on treballava per pagar-se els seus estudis a Chicago. El violador és un home de 38 anys de nom Rufus Carson que la va perseguir fins que va veure que la víctima no tindria cap mena de sortida. La va forçar i la va violar en un carreró sense sortida.

Els fets van passar l'any 2018 i ara s'han fet públiques les imatges d'una càmera de seguretat que van poder recollir els fets. A través d'aquesta gravació, es pot veure com la noia crida desesperadament i deu minuts després, surt el presumpte violador sol i es corda la cremallera dels pantalons.

A causa de l'agressió, la víctima va caure en coma

La noia va quedar estesa a terra i va perdre la consciència durant una hora i mitja pel brutal atac que va patir. Quan la van rescatar, va declarar que l'havien violat però a l'arribar a l'hospital va caure en coma.

Després d'uns dies, la noia va poder recuperar la consciència i va haver d'aprendre a caminar i parlar de nou. Per la seva banda, el violador va ser arrestat poques hores després i encara vestia amb la mateixa roba plena de sang.