Una adolescent de 16 anys ha matat la seva filla, una bebè acabada de néixer, tallant-li el coll i ha intentat amagar el cadàver a un armari.

Els fets van passar al febrer a Detroit, Estats Units. La noia va donar a llum sense que, aparentment, la seva família en sabés res. Després va assassinar la seva filla, la va ficar a una bossa i la va amagar a l'armari de la seva habitació.

La mare de la noia no en sabia res

Tot es va descobrir quan, un dia, la presumpta assassina es va desmaiar. La seva mare la va portar a l'hospital, pensant que tenia problemes menstruals. Però els metges li van dir que la noia havia tingut un fill recentment.

Ho va negar tot

Tot i les repetides negacions i mentides de la seva filla adolescent, la mare va arribar a casa i, després de registrar la seva habitació, va trobar el cadàver del nadó dins d'una bossa a l'armari.

El metge forense del Comtat de Wayne ha determinat que la criatura va morir per homicidi, causat per múltiples talls al coll.

No està acusada

Fins ara, l'adolescent no ha estat acusada de cap delicte, però la Policia de Detroit assegura que han presentat una sol·licitud de mandat als fiscals, segons informa WXYZ Detroit.

De fet, tal com apunta el mateix canal estatunidenc, ha estat aquest cos de la policia el què ha desvelat els detalls d'aquest macabre cas.

A l'espera del judici

De moment, la noia segueix en llibertat. El pròxim 25 d'octubre se celebrarà el judici al Centre de Detenció Juvenil.