Una noia de 19 anys ha tallat el coll a la seva millor amiga amb el vidre d'un got en una brutal discussió.

Li talla el coll a la seva millor amiga a Mallorca

Sidney Cole i Sarah Garrity eren íntimes amigues i treballaven per l'exèrcit britànic. Havien decidit anar de vacances a Mallorca amb una tercera amiga, Deborah Ferguson, que també era soldada. El que havien de ser uns dies de desconnexió, es van acabar convertint en una autèntica tragèdia.

Sydney Cole / Cedida

Sidney Cole li va tallar el coll a la seva millor amiga durant una discussió a Mallorca / Cedida

Des del principi, van tenir problemes de convivència i discutien molt les unes amb les altres. Una nit van decidir sortir de festa a la zona de Punta Ballena de Magaluf i va ser allà on es va desencadenar la tragèdia. Havien estat tot el dia bevent i, durant la nit, encara anaven borratxes i van començar a discutir a la discoteca Bananas.

Li clava un vidre al coll

Durant la brutal discussió es van començar a pegar i, de cop i volta, Cole li va clavar el vidre d'un got al coll a la seva amiga Garrity, que va quedar greument ferida. Immediatament, van avisar a emergències i se la van emportar a l'hospital, on va estar ingressada a l'UCI a causa de les ferides.

Pena de 15 anys de presó

Els fets van passar l'abril del 2019, se l'acusa d'intent d'homicidi i es podria enfrontar a una pena de fins a 15 anys de presó, segons informa The Sun.