Una noia de 17 anys ha estat agredida aquesta matinada en una baralla al centre de Barcelona. Al voltant de les dues de la matinada, al carrer de Pujades, a la zona del Bogatell, la menor d'edat ha rebut una ganivetada a l'abdomen i ha hagut de ser traslladada, segons ha pogut saber ElCaso.cat, d'urgència pel SEM a l'Hospital del Mar.

Detingut l'agressor

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona s'han fet càrrec de les diligències i han pogut localitzar, en una zona molt propera, al cap d'una hora, un home de 18 anys de qui encara no s'ha fet pública la seva nacionalitat com el presumpte autor de la ganivetada a la menor d'edat.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana l'ha trobat al carrer de Pallars, a una cantonada del punt de l'agressió, i l'ha pogut detenir.

Ha intentat mediar en una baralla

Segons les primeres informacions, la noia menor d'edat havia intercedit en una baralla entre el detingut i dos joves més a qui el primer havia demanat un cigarret, i ha acabat rebent ella: l'agressor li ha clavat un cúter al costat. Quan la noia s'ha allunyat, ha vist que tenia una ferida i ha trucat els serveis d'emergència.

El SEM ha traslladat la noia a l'Hospital del Mar amb una ferida lleu, tot i que en un principi s'havia assegurat que estava greu però sense témer per la seva vida. Ara els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació.

Un altre intent d'apunyalament

Just aquest divendres al mateix carrer, però tocant a la zona de Ciutadella, quatre joves van intentar robar a una parella i van atacar un turista amb un tornavís. Dos d'ells, un jove de Líbia i un jove de Palestina, van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra.