Mai tenir polls podria sortir més car. I és que una noia de 16 anys haurà de viure la resta de la seva vida amb el rostre desfigurat després d'un terrible accident que va acabar amb cremades de tercer grau al 55% del seu cos, inclosos cara, cap, braços, pit, cuixes, estómac i esquena.

Va estar dos mesos en coma i, després de recuperar-se de les dures ferides, va comprovar que ja res seria igual.

Petita cremades xampú / Daily Mirror

Així era el jove Aleema Ali abans de tenir el terrible accident que li va desfigurar el rostre / Daily Mirror

Un contagi de polls va desencadenar un terrible accident

Tot va començar amb un contagi de polls a l'escola. "Li vaig demanar a la meva mare que me'ls tragués aquella mateixa nit. Em va posar el xampú al cabell i després se'n va anar a la cuina per fer el sopar", recorda Aleema Ali, de Bradford (Anglaterra). El tractament era un xampú medicinal denominat "Full Marks Solution", que perquè faci efecte cal deixar-lo reposar una bona estona al cap.

Petita cremades xampú / The Sun

Aleema Ali, a l'hospital, pocs dies després de despertar del coma / The Sun

El xampú antipolls s'inflama i li crema el 55% del cos

Com havia de deixar el xampú al seu cap, Aleema va decidir seguir amb les seves tasques, entre les que es trobava sortir a tirar les escombraries. Va entrar a la cuina i, en agafar la bossa d'escombraries, es va apropar massa als fogons en els que la seva mare estava cuinant. El xampú, altament inflamable, es va incendiar, deixant el seu cos embolicat en flames en qüestió de segons. "L'únic que vaig pensar és que anava a morir", recorda.

Petita cremades xampú / The Sun

La noia va perdre els cinc dits d'una mà pel terrible accident / The Sun

Aleema considera que ara és millor persona

"La meva recuperació va ser extremadament difícil i encara està en curs. Tots els dies he de fer nebulitzadors, humidificadors, splits, cremes, medicació i molt més", explica Aleema al diari The Sun. "He tingut centenars de cirurgies i espero tenir més en el futur", afegeix.

I és que lluny d'ensorrar-se, la jove anglesa ha intentat veure el seu desgraciat accident com a una cosa positiva. "M'alegro que això hagi succeït. M'ha convertit en una millor persona. El meu amor propi i la meva confiança han augmentat ràpidament. Ha canviat la meva vida per millor. Soc molt més fort, valenta i confiada que abans ".