Un jove marroquí va torturar fins a la mort la seva germana de cinc anys en una sessió d'"exorcisme" per expulsar els dimonis que suposadament l'habitaven, abans d'atacar la seva pròpia mare, que va poder escapar i denunciar els fets davant de la Gendarmeria.

El diari Al Massae relata avui que els fets es va produir a la regió de Kenitra, una zona agrícola al nord de Rabat, i el procurador (fiscal) ja ha ordenat una investigació per esclarir el succeït.

El jove de 20 anys estava convençut que la seva germana de 5 anys estava endimoniada, i va voler tractar el problema primer amb una sessió de "roqiya", un controvertit tractament que consisteix en la lectura de l'Alcorà segons un determinat ritual per expulsar els follets que suposadament tenen encisada una persona.

En veure que la "roqiya" no donava resultat, el jove va utilitzar una arma blanca contra aquests suposats dimonis al cos de la seva germana, fins a causar-li la mort. Tot seguit, i convençut que els dimonis s'havien allotjat al cos de la seva mare, va provar de degollar-la.

Tanmateix, la mare va poder escapar i denunciar els fets.