Un noi de 21 anys ha pres una sèrie de decisions errònies que, tot i això, no han acabat tan malament com podia semblar. El jove es va fer un tatuatge al braç i, poc després, va decidir esborrar-se'l amb una eina poc ortodoxa: un ratllador de formatge.

"Tinc els meus motius, no vull que es pensin que estic boig", ha explicat el noi, de Mendoza, Argentina i que vol mantenir-se en l'anonimat després que la seva història s'hagi fet viral a partir d'un tuit amb les fotos de l'abans i el després que va publicar un amic seu.

Tot té, segons el jove, una explicació. "Em vaig fer el tatuatge i poc després vaig voler inscriure'm a les proves per ingressar a la policia", diu el noi a Infobae. "Als requisits no ho deia, però em van comentar que no podia portar tatuatges visibles, i me'l vaig voler esborrar", assegura.

"Em va fer molt mal i va sagnar moltíssim"

Tot i això, també hi havia motius estètics: "soc molt detallista i no m'agradava com havia quedat". Aleshores va buscar a Youtube maneres d'esborrar-se'l: primer va provar amb una pedra tosca, sense resultats.

Després va provar un mètode més radical: amb un ratllador de formatge. "Em va fer molt mal i va sagnar moltíssim", assegura el noi, "me l'havia d'embenar constantment i posar-m'hi desinfectant i antisèptic". Al cap d'una setmana, el jove va anar a l'hospital i li van posar la vacuna antitetànica.

Pitjor el remei que la malaltia

Segons els experts que ha consultat el mateix mitjà, el que ha fet el noi és molt perillós: "és possible que li quedi una taca al braç per a tota la vida", perquè la tinta es pot enganxar a les capes inferiors de la pell.

Tècniques casolanes com aquesta, segons sembla, són habituals en les persones que tenen pressa per treure's el tatuatge perquè volen entrar a les forces de seguretat.

En aquest cas, per sort, el tatuatge encara no estava prou assentat i el resultat no ha estat tan terrible: s'ha esborrat gairebé del tot, però també li ha quedat una cicatriu per sempre.

tatuatge esborrat

El tatuatge s'ha esborrat gairebé del tot, però li ha quedat una cicatriu

Sigui com sigui, la brutal operació va ser infructuosa: "per problemes personals, vaig decidir quedar-me a casa i no presentar-me a les proves d'ingrés a la policia". I de tot plegat, sí que n'ha pres una lliçó: "no ho recomano a ningú".