La Guàrdia Civil ha detingut un jove, de 19 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb violència i intimidació a diversos menors estrangers no acompanyats (menas).

Els fets han passat als voltants del Centre de Protecció de Menors de la Puríssima, a Melilla. El lladre utilitzava un cúter per intimidar les víctimes.

Amb caputxa i violència

Segons han informat fonts policials, el noi robava encaputxat i feia servir un cúter per sortir-se amb la seva. Els sostreia les seves pertinences personals, com ara telèfons mòbils i diners en efectiu.

El detingut actuava de "forma violenta i agressiva", amenaçant i agredint a les víctimes "propinant cops als genitals i cops de puny". A més, va arribar a ferir amb el cúter a dos dels afectats.

Rondava el centre on viuen

Els agents han pogut identificar el lladre gràcies a les declaracions de les víctimes i a indagacions obtingudes per l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil.

Així, les autoritats han localitzat i detingut el delinqüent "quan estava rondant la zona on perpetrava els seus delictes i agredia a les víctimes".

L'han detingut

L'autor dels fets té nombrosos antecedents policials per delictes similars. Ara ha passat a disposició judicial com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb violència i intimidació.