Un noi, de 21 anys i nacionalitat boliviana, ha violat de forma brutal i li ha pegat una pallissa a una dona brasilera de 41 anys que s'estava prostituint.

Els fets van passar el dissabte, a les 2.30 hores de la matinada, a l'avinguda Antonio Ferrandis de València. L'agressor va pegar cops de puny a la víctima i la va violar.

Li ha trencat la mandíbula

La dona s'estava prostituint al carrer on la va atacar l'agressor. Va ser aleshores quan el noi va baixar d'un taxi i es va apropar a ella, que pensava que era un client. El noi, però, va començar a pegar-li cops de puny de forma salvatge, segons informa el Levante – EMV. La pallissa va ser tal que li va trencar la mandíbula.

No buscava sexe

Segons fonts policials, la batussa va ser sense cap motiu aparent: l'agressor no buscava sexe per diners. No obstant això, després de destrossar-li la cara, el noi no en va tenir prou i va violar la víctima.

Un conductor la va rescatar

Un testimoni va anar a socórrer la víctima, que tenia la cara tota sagnada, després de sentir els seus crits d'auxili. La dona tenia ferides per tot el rostre i la roba destrossada i arrancada.

Aquest home va retenir l'agressor juntament amb l'ajuda d'un altre fins que va arribar la policia. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Fe de València, on li van fer el reconeixement mèdic i la van atendre per les ferides que tenia.

El detingut és proxeneta

Segons el testimoni de la dona, el noi és el proxeneta d'un altre grup de prostitutes que exerceixen a la mateixa zona on ella estava oferint els seus serveis. És per això que s'investiga si aquesta brutal pallissa té relació amb el control de la prostitució en aquesta zona de la ciutat.

L'han deixat en llibertat

Les autoritats van detenir el jove per un presumpte delicte d'agressió sexual i lesions. Tot i això, ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera que la víctima declari davant el jutjat.