Un jove de 20 anys es troba en estat crític després que el seu patinet xoqués amb una moto a Tavernes Blanques (València). Els fets van tenir lloc poc abans de les set de la tarda d'aquest dimarts i tant el conductor del patinet com el del vehicle de dues rodes van haver de ser hospitalitzats a causa de les ferides produïdes en l'incident.

La col·lisió es va produir sobre les 18:43 hores de la tarda de dimarts a la carretera que uneix els municipis de Tavernes Blanques i Capresa. Per causes que encara es desconeixen, el conductor d'un patinet i un motorista van xocar brutalment, resultant ambdós ferits de gravetat. Al lloc dels fets es van desplaçar dues dotacions de la Policia Local i una ambulància del servei d'emergències que va traslladar al jove de 20 anys a l'Hospital Clínico de València, on continua ingressat amb pronòstic reservat. Segons avança Las Provincias, el noi es troba en estat de mort cerebral.

El pilot de la moto -un home de 38 anys- també va ser traslladat per una ambulància de Suport Vital Bàsic a l'Hospital La Fe de València, on va ser atès per les múltiples contusions produïdes en la col·lisió amb el patinet.

La investigació dels fets va a càrrec de la Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de València, que treballa per poder esclarir les circumstàncies del xoc.