Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi estranger de 18 anys per haver abusat sexualment presumptament d’una nena de 10 anys a Calella (Maresme), segons han confirmat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat.

Abús d’una nena de 10 anys

El passat diumenge dia 3 de novembre, la Policia Local de Calella, arran d’una trucada al 112, va fer una intervenció per atendre un possible cas d’abusos sexuals a una menor, una nena de 10 anys, en un parc a la frontera entre Calella i la platja de Poblenou.

Tot i que el pare de la nena viu a Pineda, en el moment de rebre l’avís, la menor es trobava a casa de la seva àvia a Calella.

Un jove estranger escapolit d’un centre de menors

El jove acusat d’aquest abús sexual és un noi escapolit d’un centre de Barcelona que, en un primer moment, després dels fets, va fugir i ahir a la nit es va entregar als Mossos d’Esquadra

Segons ha explicat el jove, l’agressor i la víctima es coneixien des de feia uns mesos i havien iniciat una relació sentimental, tot i que no aprovada pel pare de la menor, que va denunciar els fets quan en va ser coneixedor.

El detingut passarà a disposició de la justícia. Els Mossos d’Esquadra han confirmat que tenen una investigació oberta i no han volgut aclarir l’edat ni la nacionalitat del detingut. ElCaso.cat ha pogut saber que el detingut ja té més de 18 anys -tot i que encara estava allotjat al centre de menors de Barcelona d’on es va escapar- i que és de nacionalitat marroquina.  

Enrenou amb els MENA de Calella

Tot i que en un primer moment es va acusar directament als joves allotjats a l’Hotel Marisol de Calella -center de menors d'emergència-, des del consistori s’ha informat que el jove que va abusar presumptament de la nena de 10 anys no estava en aquest centre. Altres fonts, però, asseguren que el jove detingut vivia en una casa ocupa del municipi i que feia molt de temps que no havia ingressat en cap centre de menors, ni a Barcelona ni a Calella.