Una família ha acabat a l'hospital després de patir una intoxicació per un un pa de pessic de marihuana que els havia regalat un parent. Els fets han tingut lloc a la localitat d'Ovar, al centre de Portugal, i entre els sis afectats es troba un nen de quatre anys. La policia va aconseguir identificar el familiar que els havia proporcionat el dolç -un noi de 22 anys- i en el registre del seu domicili els agents van requisar un hivernacle de cultiu de cànnabis.

Vòmits i marejos

En un comunicat divulgat avui, la Guàrdia Nacional Republicana (GNR) de Portugal va explicar que va rebre diumenge passat a través de la línia d'emergència 112 una alerta d'una família que presentava símptomes de vòmits i marejos a la localitat d'Ovar, al centre del país. En arribar al domicili els agents van descobrir que la intoxicació s'havia produït amb un pa de pessic elaborat amb fulles de marihuana que havia cuinat un familiar, un jove de 22 anys.

Els sis intoxicats, amb edats compreses entre els 4 i els 62 anys, van rebre assistència mèdica al seu domicili i van acabar sent hospitalitzats. Després d'identificar el jove, els agents de la GNR van procedir al registre de l'habitatge, on van requisar un hivernacle dissenyat per cultivar cànnabis en interiors, cinc dosis, una trituradora i un termòmetre.