La Guàrdia Civil ha enxampat un jove de 18 anys, de nacionalitat espanyola, que penjava a Tik Tok vídeos on explicava com "robar" menjar i begudes de les màquines de vendig, les famoses màquines que hi ha en aeroports o llocs públics on es pot comprar menjar.

El jove s'aprofitava d'un error del sistema de les màquines per treure menjar sense pagar. Ho havia penjat en aquesta famosa xarxa social com un "vídeo-tutorial" i oferia també altres "trucs" si et feies seguidor seu.

Aeropuerto de Barcelona / Wikimedia Commons

Un treballador de l'aeroport de Barcelona grava un vídeo a Tik Tok sobre com robar a les màquines de vending / Wikimedia Commons

Detectat un error de seguretat a les màquines

El noi de 18 anys feia poc que treballava a l'Aeroport del Prat-Barcelona, va penjar en aquesta xarxa social vídeos on mostrava com es podia robar el menjar i les begudes d'aquestes màquines sense pagar. Ho va gravar i ho va pujar a Tik Tok, on centenars de persones ho van poder veure.

La Guàrdia Civil, quan va tenir coneixement del vídeo, va investigar l'autor de les imatges i va poder identificar-lo. La policia assegura que va poder aconseguir esborrar el vídeo en poc temps i també es va posar en contacte amb l'empresa que gestiona les màquines expenedores per tal d'arreglar l'error de seguretat. Ell ha quedat denunciat per un delicte de furt.

Treballador de l'aeroport del Prat

L'investigat és un noi jove que feia molt poc temps que havia estat contractat per una empresa que fa gestions de manteniment a l'aeroport del Prat. La policia no ha fet públic el seu nom a la xarxa social. El vídeo es va gravar en una de les màquines que hi ha a les zones públiques d'aquest equipament de l'àrea metropolitana de Barcelona.