L'Óscar és un noi de 32 anys que ha estat intubat i en coma l'UCI de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona per culpa del coronavirus.

Jove sense patologies prèvies a l'UCI per coronavirus

Óscar Riballo és farmacèutic i en el seu temps lliure practica boxa i és el clar exemple de què les persones joves i sense patologies prèvies també poden patir les terribles conseqüències de la Covid-19.

Óscar Riballo / Óscar Riballo

L'Óscar Riballo és un jove sense patologies prèvies va estar intubat i en coma a l'UCI per culpa del coronavirus / Óscar Riballo

L'Óscar es va anar a fer la PCR perquè es va començar a trobar malament i el 29 de setembre li van confirmar la pitjor de les hipòtesis: havia donat positiu en coronavirus. Anaven passant els dies i els seus símptomes cada vegada anaven a més fins que al final, el van haver d'ingressar a l'UCI.

Intubat i en coma a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona

El jove esportista es va contagiar a Sevilla i després va estar més de 15 dies intubat i en coma l'UCI de l'hospital Vall d'Hebron.

"Em van traslladar d'UCI perquè la situació no millorava, la meva pneumònia cada vegada anava a més i em van induir el coma i em van intubar per poder-me medicar i veure si la meva situació millorava. Vaig estar així més de set dies", declara Riballo a NIUS.

Hospital Vall d'Hebron / Wikimedia Commons

Óscar Riballo ha estat ingressat a l'UCI de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona en estat molt greu per culpa de la Covid-19 / Wikimedia Commons

"Ningú està fora de perill d'aquest virus"

Riballo també ha aprofitat l'ocasió per demanar als joves que compleixin amb les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus i que "no deixin de viure, però que siguin responsables, que ningú està fora de perill d'aquest virus"

Afortunadament, ja li han donat l'alta i ja està recuperat, però la situació de perill en què s'ha trobat ha motivat a aquest jove farmacèutic a compartir la seva experiència per conscienciar al jovent.