Un noi de 17 anys va ser detingut després d'estavellar-se amb el cotxe que havia robat per conduir borratxo. Els fets van tenir lloc dissabte passat a Vigo, quan el jove va realitzar un brusc canvi de sentit i va avançar uns 200 metres en direcció contrària fins a sortir de la carretera per evitar xocar frontalment amb un camió. L'arrestat -que no tenia carnet i conduïa ebri- va resultar il·lès i la policia va recuperar el vehicle, que havia estat sostret recentment.

Xoc frontal

Segons informa La Voz de Galicia, l'incident es va produir dissabte passat cap a la una de la matinada a l'autovia A-55. Un menor que anava al volant d'un cotxe robat recentment a Vigo realitzava un canvi de sentit mentre es dirigia a la localitat de Tui i avançava uns 200 metres en direcció contrària. La incursió del noi de 17 anys acabava quan sortia de la carretera en trobar-se un camió de cara i intentar esquivar-ho.

Sense carnet

El jove de nacionalitat romanesa -que va acabar xocant amb una barrera de seguretat- va resultar il·lès i els agents que van acudir al lloc de l'accident van comprovar que conduïa borratxo, sense carnet i que el vehicle era robat. Després de passar a disposició de la Fiscalia de Menors, el noi va sortir en llibertat sota custòdia dels seus pares.