Owolabi Adeeko, de 23 anys i d’origen nigerià, ha confessat haver matat la seva promesa com a part d’un ritual per fer-se ric. El noi ha admès també que el va ajudar la seva mare.

Owolabi Adeeko / Mirror

Owolabi Adeeko, de 23 anys, autor de l'assassinat de la seva promesa per fer un ritual / Mirror  

Adeeko ha explicat que el negoci de la seva mare, on treballava, no funcionava, tot i els esforços que hi van dedicar. Tal i com publica el diari The Mirror, citant fonts policials, el noi va declarar que havien intentat posar en pràctica un ritual per guanyar diners, però tampoc va funcionar.

L'assassí va sol·licitar els serveis d'un pastor de l'església perquè li fes un ritual per guanyar diners

Va ser aleshores quan, desesperat, Owolabi Adeeko va sol·licitar els serveis del pastor de l'església del poble que li va demanar, com a part del ritual, que havia de portar un ésser humà per sacrificar-lo. Després, com a condició indispensable, havia de menjar-se el cor de la víctima per a que es complís el ritual.

Tal i com va explicar l'assassí a la policia, en aquells moment només tenia una persona a l'abast: la seva promesa, Favor Daley-Oladele.

En el ritual també va participar la mare del noi, de 46 anys, tot i que va assegurar que no sabia que la carn que es va menjar el seu fill era humana.

La policia, a més d'arrestar Adeeko, també va detenir la mare i el religiós que va oficialitzar el ritual, o sacrifici humà.