Agents de la Policia Nacional han detingut a València un jove de 15 anys després de ferir una professora amb un objecte punxant en l'IES La Misericordia​, un centre de formació de secundària de la capital valenciana, per la seva disconformitat amb una nota acadèmica.

La resta de l'alumnat ha llançat cadires i altres objectes contra el presumpte agressor perquè cessés en l'agressió. A continuació, ha sortit corrent de la classe i s'ha enfilat a una dels terrats de l'edifici, informa Las Provincias.

El jove ha pujat al terrat de l'edifici i ha amenaçat de tirar-se

 

Segons han informat fonts de la Policia Nacional, els fets han passat cap a les 9.45 hores i, després de rebre l'avís dels responsables del centre, els agents s'han desplaçat al lloc i han detingut el jove al terrat de l'edifici.

El noi s'ha assegut a la vora i ha amenaçat de tirar-se. Nombroses patrulles de la Policia Nacional s'han desplaçat al lloc juntament amb un negociador del Cos. Finalment, l'adolescent ha accedit a tirar el ganivet a terra i ha estat detingut sense que oferís resistència.

La dona ha estat atesa en un centre sanitari i es troba fora de perill, segons les mateixes fonts. El menor ha estat portat a les dependències policials del grup de menors de la Policia Nacional, a la Prefectura Superior de Policia de València.