Un noi de 20 anys de Gainesville, a l'estat nord-americà de Florida, ha estat detingut per intentar fer avortar la seva xicota, embarassada de 19 setmanes, de manera molt violenta.

Els fets van passar divendres al vespre, a casa de la víctima. El jove va esbroncar la seva parella, dient-li que "no puc permetre que tinguis el meu fill", abans de llençar-la al terra de la sala d'estar, arrossegant-la pels cabells, i de començar a donar-li cops de puny i puntades de peu a l'abdomen. Després, la va arrossegar escales amunt, mentre la continuava apallissant.

La víctima va intentar fugir i demanar ajuda, però l'home la va atrapar i la va tornar a portar al pis de dalt. Allà, li va posar una navalla al coll i li va ordenar que se suïcidés: li va dir que agafés el ganivet i es tallés les venes, especificant que ho fes "verticalment" per a que "donés resultat".

Violada amb un ganivet al coll

Quan la víctima es disposava a fer-ho, l'home la va aturar, la va tirar a terra i, posant-li el ganivet el coll, la va violar.  La dona va acabar amb contusions i hematomes al ventre, als braços, al pit i a les cames, amb la mandíbula inflada, un ull de vellut i un petit tall al cap.

Joseph Bernard Combs

Joseph Bernard Combs, el detingut per intentar fer avortar la seva parella

Poc després, la policia detenia el sospitós, Joseph Bernard J. Combs, com a autor dels presumptes delictes de temptativa d'homicidi, d'agressió sexual amb violència i de segrest. El jutge l'ha enviat a la presó amb una fiança de 3,5 milions de dòlars.