La Guàrdia Civil ha detingut un noi, de 23 anys i nacionalitat espanyola, per haver intentat matar, presumptament, la seva exnòvia i per haver provocat un incendi a la seva casa.

Els fets van passar el 17 d'agost, al voltant de les 00.05 hores, a Gandia (País Valencià). El noi va incendiar de forma intencionada la casa de la seva exparella per motius que encara es desconeixen

Tres vehicles i dos gossos

Segons fonts policials, a conseqüència de l'incendi el noi va calcinar els dos gossos de la seva exparella i, a més, els danys materials ascendeixen a tres vehicles i un ciclomotor, informa Las Provincias.

El Grup d'Incendis de la Guàrdia Civil de València va traslladar-se fins al lloc dels fets per inspeccionar la zona i determinar les causes de l'incendi. Els agents van concloure que va ser provocat, i van començar les investigacions per trobar el culpable.

Rondava la casa

Els investigadors van tenir en compte que els dos gossos no van bordar quan va entrar la persona responsable de l'accident a la casa, i per tant la coneixien i hi confiaven.

Estirant del fil, els agents van poder saber que el noi es trobava pels voltants de l'habitatge on vivia la seva exparella, víctima de l'incendi, en el moment en què va començar.

Homicidi en grau de temptativa

Davant aquests fets i tota la informació recopilada, la Guàrdia Civil va detenir el noi per un presumpte delicte d'homicidi, en grau de temptativa i en l'àmbit de la violència de gènere, i un altre d'incendi amb perill per a les persones.

El detingut ha passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Gandia.