Enxampen un noi de 22 anys conduint a 228 km/h a l'AP-7 a l'altura de Reus (Baix Camp) aquest dilluns al matí.

Detenen un conductor a l'AP-7 a Reus

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys de nacionalitat hongaresa i de domicili desconegut aquest dilluns al matí. Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a una velocitat molt més alta de la permesa.

Anava a 228 km/h en un tram limitat a 120 km/h

 El noi circulava per l'autopista AP-7 a Reus, en direcció sud, quan un radar l'ha detectat a 228 km/h en un tram limitat a 120 km/h. Així doncs, estava conduint a 108 km/h més del que es permet en aquesta autopista.

En vies ràpides de 120 km/h es considera velocitat penal la que supera en 80 km en límit màxim. Els agents, que es trobaven fent un control de velocitat, han aturat el vehicle al peatge. El detingut  ha passat a disposició judicial aquest dilluns i es podria enfrontar a sancions econòmiques molt altes i penes de presó per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Rècord històric d'excés de velocitat a Catalunya

No és la primera vegada que un jove excedeix la velocitat a l'autopista AP-7 al Baix Camp i, de fet, fa uns mesos, un noi de 25 anys va complir el rècord històric de velocitat a les carreteres catalanes: el van enxampar anant a 246 km/h.

El Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra alerten que l'excés de velocitat és un factor de risc pel que fa als accidents de trànsit i accions com les d'aquests dos nois són delictes greus, ja que atempten contra la seguretat viària tant de la resta de conductors com la d'ells mateixos.