Un noi de 17 anys ha apallissat la seva nòvia, de 16, i ha destrossat la casa de la mare de la noia, on s'havia quedat a dormir. Els fets han passat a Vigo, a Pontevedra.

Segons el relat de la mare de la víctima, el noi, J.J.C.M., va començar a insultar i a agafar del coll la noia, i quan la dona va intentar defensar-la, el noi es va posar encara més agressiu i va començar a destrossar el pis. Quan mare i filla van intentar fugir, el suposat agressor els va barrar el pas i va donar diversos cops a la jove, entre els quals un cop de cap al nas.

La víctima, de 16 anys, va confirmar aquesta versió i va assegurar que el seu nòvio, que constava com a fugat d'un centre de menors de la ciutat, s'havia tornat cada cop més violent.

El presumpte agressor, ja davant de la policia, que el va detenir, va confirmar els fets tal com els havien explicat les víctimes i va al·legar que havia perdut els nervis.

Segon cas de violència masclista en poques hores a Vigo

A la ciutat de Vigo també s'ha registrat una altra agressió masclista les últimes hores: un home de 28 anys, D.J.P.G., presumptament ha agredit la seva parella en un pis a la zona d'A Salgueira.

Una companya de pis de la víctima va denunciar davant la policia que l'home s'havia presentat al pis i s'havia emportat la noia a la força a una habitació, i que després s'havia sentit una discussió, cops i crits d'auxili.

La víctima va assegurar que la discussió s'havia originat perquè volia que el seu nòvio se n'anés del pis, i tenia diversos blaus i una esgarrapada a l'ull. Ella, però, va dir que les ferides les hi havia fet per accident.