Tragèdia al riu Ebre. Un noi de 16 anys ha mort aquest divendres al riu Ebre en el seu pas pel barri logronyès del Cortijo, tal com ha explicat SOS Rioja. Uns amics del jove que ha mort han avisat al 112 al voltant de les dues del migdia, explicant que el seu amic havia caigut i s'havia donat un cop al cap. El jove estava inconscient a la riba del riu Ebre.

Bombers de Logronyo, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Policia Local i els recursos d'emergència del Servei de la Rioja de Salut s'han traslladat al lloc dels fets. Tot i els esforços de tots els equips d'emergència, no s'ha pogut fer res per salvar la vida del noi, que era veí de la capital. El jove ha mort en una zona de fortes corrents i on hi ha moltes pedres, segons apunten diversos mitjans locals, que s'ha fet ressò d'aquest accident.

Ha caigut i s'ha donat un cop al cap

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir què ha passat, tot i que tot apunta a un accident. El cop que s'ha donat el jove podria haver estat mortal sumat a l'ofegament, un fet que ara haurà de confirmar l'autòpsia que es farà al jove. El noi i els seus amics s'havien desplaçat des de la capital de la Rioja a aquesta zona per banyar-se, han estat jugant al riu i llavors ha sigut quan el jove ha caigut.

En un primer moment els amics del jove mort l'han pogut treure de l'aigua, però de res ha servit. Tot i els esforços dels companys i després dels tècnics d'emergències, no s'ha pogut salvar la vida al jove. SOS Rioja també ha activat els serveis psicòlegs per tal d'atendre als amics del jove que ha mort.