Un nen de 14 anys ha violat, presumptament, una nena de 4 anys a qui feia de cangur. L’adolescent hauria fet que la nena li practiqués una fel·lació. El cas s’ha vist encara més enterbolit per la reacció del pare de la nena, que va intentar agredir els pares del violador i va provocar que la mare d’aquest saltés per la finestra d’un segon pis.

Tot plegat va començar a Versalles, als afores de París, la nit de l’1 de setembre, quan la mare de la menuda es va presentar a la comissaria assegurant que la seva filla havia patit abusos sexuals per part del fill del seu veí, que li feia de cangur de tant en tant.

Acompanyada per la seva mare, la nena va explicar que havia vist el penis del noi i que li hauria introduït a la boca, segons asseguren fonts properes al cas que recull Le Parisien.

El pare de la nena va assaltar la casa del jove

Després de la denúncia, el divendres el pare de família va tornar de les vacances i va descobrir que la seva filla havia estat víctima d’abusos. L’home, de 31 anys, va entrar en còlera i va tirar a terra la porta de casa del presumpte agressor.

El pare va entrar al pis fet una fera i l’altre pare, el del suposat violador, va intentar calmar-lo i va aconseguir que marxés. Pocs minuts després va tornar, però es va trobar la porta bloquejada.

La mare de l'adolescent, finestra avall

Al cap d’una estona, la pau del veïnat tornava a veure’s alterada: ara, per les ambulàncies que venien a atendre una dona que s’havia precipitat des del segon pis. Era la mare de l’adolescent, que havia entrat en pànic per la violenta reacció del seu veí i va saltar per la finestra.

La dona va ser traslladada d’urgència a l’hospital amb múltiples fractures, però la seva vida no corre perill.

A un reformatori

L’adolescent acusat de violació va ser detingut un cop registrada la denúncia, i aquest dissabte un jutge de menors el va enviar a un reformatori mentre continua la investigació de la suposada violació.

La mateixa causa inclou la investigació dels fets que van passar a casa dels pares del noi i que van acabar amb la mare saltant per la finestra. El pare de la nena està investigat per haver assaltat la casa dels seus veïns, però no se’l considera responsable de la caiguda ni de les lesions patides per la mare de l’adolescent. Per això, l’han deixat en llibertat pendent de judici.