E.H. ha estat víctima d'una terrible negligència mèdica protagonitzada per un doctor de la Clínica Adeslas Málaga. La víctima, conscient dels antecedents de càncer de mama en la seva família, va acudir de seguida al metge quan es va adonar d'un dolor al pit esquerre el 2013, informa El Mundo.

El doctor li va diagnosticar quistes benignes i la ginecòloga li va receptar un gel amb progesterona que va agreujar el seu càncer. El 2014 torna, ja no per un dolor, sinó per un bony palpable. Li van dir que era normal amb mames denses com les seves.

"És molt injust el que et pot provocar que un professional no faci bé la seva feina"

 

El 2015 se'n va anar al Canadà per estudis, es va realitzar una mamografia i li van diagnosticar càncer. El problema va ser que la metàstasi va créixer durant els set mesos amb el diagnòstic equivocat, la qual cosa va provocar que perdés els dos pits.

Ara, el jutjat de Primera Instància 5 de Madrid ha condemnat a Adeslas Salut S.A. i a Berkley Insurance, la companyia d'assegurances, a pagar 137.426 euros a E. per l'error, explica l'esmentat diari. "Fa cinc anys que estic pràcticament tancada a casa meva. És molt injust el que et pot provocar que un professional no faci bé la seva feina. No pot sortir impune", conclou la jove.