Ekaterina Mezenova, una influencer russa de 24 anys, ha desvelat a les seves xarxes la realitat que viu amb el seu fill. El petit té un nevus que li cobreix gran part del cos.

La jove, que acumula més de 800 mil seguidors a Instagram, ha donat a conèixer als seus seguidors que el seu fill pateix una perillosa malaltia que el fa propens al càncer.

Una realitat amagada

Molts influencers repeteixen fins a l'avorriment que allò que mostren a les xarxes és una ínfima part de la seva vida. Les fotos que pengen estan perfectament pensades, cuidades, editades i passades per milers de filtres fins que arriben a la perfecció. Així que és fàcil amagar qualsevol detall de la seva vida que no estan interessant en compartir.

Mezenova ha estat amagant la malaltia del seu fill al món, cobrint-li el cos amb roba de màniga llarga sempre. Però ara ha decidit mostrar aquesta cara oculta de la seva vida i ha compartit la seva història amb els milers de seguidors.

Nevus: una malaltia estranya i perillosa

El fill de Mezenova va néixer amb un nevus que ocupa gran part del seu cos i li fa créixer pèl a llocs com els braços o la cara. Els nevus són pigues, i les pot tenir tothom. Però en nens, quan són de més de 10 cm, es poden convertir en un perill.

Tal com ha expressat a través d'un post a Instagram, la vida del fill d'aquesta bloguera està molt condicionada pel seu nevus. I no pas per un tema estètic, sinó sanitari: és més propens a patir un càncer de pell i, a més, aquesta malaltia podria afectar el seu desenvolupament infantil, si arriba a afectar les hormones del seu organisme.

No perd l'esperança

Segons Mezenova, les causes que provoquen aquesta malaltia són desconegudes. A més, la forma en què ha afectat el seu petit és molt inusual, ja que, segons li han dit els metges, rara vegada arriba a la cara. Però el seu petit ha tingut mala sort.

Ara, la mare té les seves esperances posades en un tractament que es fa a Israel. Té una duració d'entre 6 i 7 anys i s'hauria de realitzar en, almenys, sis etapes. El procediment, però, té un cost de més de 450.000 dòlars, així que la bloguera s'ha posat com a missió treballar i recaptar diners per curar, per fi, el seu fill.