Intents d'assassinat, un divorci milionari, putes i gent molt estranya... aquest podria ser part de l'argument d'una sèrie sobre Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca i famós productor televisiu.

Ningú més que ell, pel seu bagatge televisiu, sap que la seva història valdria en or per una productora. I ha jugat amb Netflix. La plataforma de televisió i sèries en línia ha publicat un tuit a mig matí, fent una pregunta molt oberta... ¿Por qué deberíamos hacer una serie sobre tu vida?

I Josep Maria Mainat, conscient que les darreres setmanes de la seva vida haguessin pogut formar part del guió d'un serial dels bons, ha contestat a Netflix.

Segueix la conversa...

Però no ha quedat aquí. Netflix ha fet una nova resposta. I fins i tot ja ha posat nom a una potencial sèrie sobre Mainat, Angela Dobrowolski i tot l'elenc de personatges curiosos que s'han convertit en protagonistes d'aquest curiós cas: "El cas Mainat".

La productora, líder del sector, fins i tot ha preparat una caràtula per la sèrie i l'ha publicat. En català, ha contestat al productor: "Així a ull, calculem que donaria per 10 temporades, remake i adaptació americana. Ah, i el musical, el musical que no falti".

Netflix creu que "El cas Mainat" podria tenir com a mínim 10 temporades i creu que també es podria fer un musical sobre la vida de Mainat -música no n'ha faltat mai a la vida del de Canet de Mar.

Una oferta seriosa?

Pel to, no sembla pas que aquesta proposta que ha fet Netflix sigui una oferta en ferm per quedar-se amb els drets del xou Mainat, però qui sap. Coses més estranyes hem vist, en aquest cas. Tot plegat sembla una broma que ha sortit bé a Netflix.

Josep Maria Mainat Comunicat

Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca i famós productor televisiu / Cedida

La dona de Mainat, acusada d'assassinat

Tornant a la trista realitat. La dona de Mainat, Angela Dobrowolski, està investigada pel jutjat número 32 de Barcelona per un delicte d'assassinat en grau de temptativa. El passat mes de juny, segons la versió dels investigadors dels Mossos, va intentar matar a Josep Maria Mainat amb una injecció d'insulina.

El famós productor multimilionari va entrar en coma i va ser dos dies ingressat a l'hospital. La causa segueix oberta, tot i que el jutge que ho investiga va evitar enviar a presó la dona, durant la instrucció del cas.