Toni Coll, nét d'un home atropellat aquest dijous a la localitat de Campos (Mallorca), demana ajuda a través de les xarxes socials per trobar la dona que es va endur per davant al seu avi amb el cotxe i va fugir.

"Va volar pels aires i el va deixar tirat"

La víctima, de 82 anys, està ingressada a la unitat de cures intensives de la Policlínica Miramar. L'home va ser atropellat a quarts de set de la tarda mentre anava en bicicleta al carrer s'Era de Tem d'aquesta localitat mallorquina. La dona, "després de fer-lo volar pels aires, el va deixar tirat al terra sense ajudar-lo", segons explica el seu nét a Facebook.  

Es busca una dona de complexió prima, amb el cabell llarg i fosc: conduïa un cotxe blanc petit

La sospitosa és de "complexió prima, té el cabell llarg i fosc i conduïa un cotxe blanc petit". Aquest és el missatge d'auxili que el noi ha publicat a les xarxes socials: 

"La dona va baixar del cotxe per comprovar l'estat de l'home, però 'quan va veure el percal' va tornar a pujar al cotxe i va fugir", segons explica el nét de la víctima.

La família demana col·laboració ciutadana per trobar la conductora i demana que es posin en contacte amb la Policia Local de Campos si tenen qualsevol informació o pista que pugui ajudar. Es pot trucar al 112 o al 971 651 626.