La recerca dels menors desapareguts aquest dijous a la localitat de Godella (País Valencià) s'ha fet extensiva a diversos pous del terme municipal, després que la mare, en l'interrogatori al qual està sent sotmesa, hagi parlat de "ressuscitar" els seus fills o de la necessitat de "bussejar", segons han informat EFE fonts de la investigació.

ninos godella valencia desaparecidos EFE4

La recerca dels menors s'ha extès a diversos pous del terme municipal. Efe.

Els investigadors han trobat restes de sang en el lateral de la piscina de l'habitatge en el qual residien de forma il·legal, segons han detallat les mateixes fonts.

La mare dels nens de Godella parla de "ressuscitar" els seus fills o de la necessitat de "bussejar" 

En el marc del dispositiu de recerca, es preveu la intervenció d'especialistes dels Grups de Rescat Especial d'Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil, que podrien participar en l'obertura d'un pou que, segons haurien declarat alguns testimonis, hauria estat tancat amb cadenats recentment.

La Guàrdia Civil busca dos menors, una de pocs mesos d'edat i un altre de tres anys i mig, desapareguts a Godella, a l'àrea metropolitana de València, després d'una discussió dels seus pares.