Uns joves que aquest dijous van anar a un mas a collir ametlles, a tocar d'Horta de Sant Joan (Terra Alta, a Tarragona), van trobar el cadàver d'un home que feia mesos que estava mort, tal com avança el Diari de Tarragona.

Els nens van anar a aquesta finca que és propietat dels pares d'un d'ells i a l'interior de la caseta hi van veure que hi havia el que podia semblar el cos d'un home. Ho van dir als seus pares i aquest divendres al matí els pares del noi ho han anat a comprovar i han confirmat que a l'interior sí que hi havia una persona i que estava morta.

Sense signes de violència

Segons les primeres informacions policials, l'home feia mesos que estava mort. El cos s'havia momificat i ja li faltaven les dents. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que no presenta signes de violència i que l'autòpsia haurà d'aclarir el motiu de la mort.

El que sí que està confirmat és que fa molt temps que va morir i que no concorda, segons els investigadors, amb cap desaparició recent a les comarques del sud de Catalunya.

La policia descarta qualsevol mòbil criminal i apunten a la possibilitat que l'home trobat sigui un sensesostre o una persona que va ocupar la casa d'aquest terreny.