Dos nens de 6 i 7 anys, tots dos veïns de Figueres, s'han ofegat a la platja de Roses, a l'Alt Empordà. Al voltant de dos quarts de set de la tarda d'aquest dilluns s'ha rebut l'avís que dos menors d'edat s'havien ofegat a la platja, el servei de socorrisme els ha tret de l'aigua i els efectius del Sistema d'Emergències Mediques (SEM) els han intentat reanimar a la sorra durant una hora.

Els dos menors han estat traslladats en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on han seguit les tasques de reanimació.

Tot i que els dos infants estan crítics, es pateix per la vida d'un d'ells, que no ha respost a la reanimació feta pels metges i tècnics del SEM a la platja i durant el trasllat al Trueta. Els dos menors d'edat són de famílies diferents, amics que estaven jugant junts a la platja, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

La Guàrdia Civil investiga els fets

Fins al lloc dels fets, a més dels tècnics i metges del SEM, s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local de Roses, dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil.

És aquest darrer cos policial, que té competències en accidents marítims, qui s'ha fet càrrec de la investigació de l'ofegament dels dos nens.

ACTUALITZACIÓ: El nen de 7 anys ha mort a l'Hospital Josep Trueta de Girona.