La Guàrdia Civil ha trobat morts, aquest dijous al vespre, els dos nens desapareguts a Godella (València), segons ha pogut confirmar ElCaso.cat. La mare hauria conduït els investigadors fins al lloc on hi havia els cadàvers de la nena de cinc mesos i del nen de tres anys i mig. La mare ha estat detinguda com a principal sospitosa de la mort.  El pare ha quedat com a investigat, segonts fonts de la investigació. 

La mare està detinguda com a principal sospitosa i el pare ha quedat com a investigat

A la zona hi ha el jutge que dirigeix la investigació per fer l'aixecament dels cadàvers. Els nens estan enterrats en fosses diferents, una dins la parcel·la de l'habitatge okupat, i l'altra a l'exterior.

Els menors estaven enterrats en una zona propera a la casa on vivien. Segons ha explicat en una atenció als mitjans el delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Fulgencio, els progenitors no han volgut col·laborar inicialment amb la policia i podrien patir algun tipus de trastorn psicològic.

En l'interrogatori -abans de confessar el lloc on estaven enterrats cossos dels menors- el pare ha declarat davant els policies que la mare va intentar ofegar-los la nit d'aquest dimecres després d'una forta discussió. La mare ha parlat de "ressuscitar" els seus fills o de la necessitat de "bussejar" per poder trobar-los.