La Policia Nacional ha detingut aquest dilluns dos homes com a presumptes autors d'un delicte continuat d'agressió sexual a dos de menors a Terol. Segons la denúncia presentada, les víctimes van ser abusades durant diversos anys pel seu padrastre i el seu oncle. Els arrestats han quedat a disposició del titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Terol.

Nucli familiar

La investigació duta a terme per funcionaris del Cos Nacional de Policia de la Comissaria de Terol es va originar arran de la denúncia presentada per una dona i les seves filles, en la qual les filles manifestaven haver estat víctimes de contínues agressions sexuals, perpetrades tant pel seu padrastre com per un oncle de les noies.

Els esmentats fets s'haurien produït durant diversos anys en el nucli familiar, sent les víctimes menors d'edat en el moment de la comissió, sense que la mare en tingués coneixement dels fets. Agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció dels presumptes autors, efectuant-se les mateixes a les localitats de Terol i de Camañas.

Els detinguts han quedat a disposició del titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Terol, ha informat la Direcció Superior de Policia Nacional a l'Aragó en una nota de premsa.