L’home va tirar a terra la seva filla, va donar-li diversos cops i va posar-li un peu al pit per impedir que s’aixequés. El pare estava esperant la seva nena a la sortida d’un col·legi de Màlaga. En sortir la menor, l'home la va colpejar fins que va caure a terra, va seguir agredint-la amb puntades de peu i la va humiliar impedint que s’aixequés.

L’agressió va acabar perquè els altres pares, alarmats per la situació, van separar el pare i ajudar la filla. La menor va córrer a refugiar-se a l’interior del centre escolar. Una patrulla de la Policia Local de Màlaga va anar a les portes del col·legi. Els fets van passar el dia 18 a les 14.10 hores.

Quan van arribar els agents, la filla es trobava acompanyada per la directora de l’escola i el pare havia fugit. La mateixa Policia Local de la ciutat va entrevistar diferents testimonis per esclarir fets i va detenir l’agressor hores més tard.

La menor va córrer a refugiar-se a l’interior del centre escolar

Segons els altres pares i mares que esperaven als seus infants, el pare violent es va mostrar “molt alterat” en arribar al col·legi. Volia entrar a l’interior del centre per recollir la seva filla, però el personal de l’escola el va informar que havia d’esperar fora com tothom.

Maltractaments a mare i filla

Després de les agressions, la mare va apropar-se fins al centre escolar per recollir la seva filla. Malgrat que en un primer moment es va mostrar estranyada pel comportament de la seva parella, les investigacions policials han revelat que tant ella com la filla presumptament estaven patint maltractaments per part del pare. La mare no ho havia denunciat per por a represàlies.

El reconeixement mèdic de la nena informa que pateix una inflamació a una zona del cap i un hematoma al braç. El detingut, un home espanyol de 36 anys, ha quedat a disposició judicial, quedant en llibertat amb càrrecs, i amb mesures cautelars per protegir a les víctimes.