Nova agressió sexual a una noia menor d’edat i tutelada per la Generalitat de Catalunya. En aquest cas, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, es tracta d’una nena de 12 anys que va ser violada per un noi de 17 a casa d’ell la matinada del dimecres passat, a la ciutat de Reus. 

Els Mossos d’Esquadra han confirmat a aquest mitjà que estan investigant els fets, denunciats aquest dimecres, però no han facilitat més dades.

Violada pel germà d’una amiga

ElCaso.cat ha pogut saber que la nena de 12 anys i de nacionalitat espanyola va ser assistida a l’hospital Sant Joan de la capital del Baix Camp i des del centre mèdic van posar la violació en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar al centre i van iniciar les investigacions.

La noia és una menor d’edat tutelada pel Govern i que viu en un centre de menors de la ciutat de Reus. Segons ha explicat ella mateixa, ahir es va escapar del centre i va anar amb una amiga a casa d'aquesta. Van sopar amb el pare de l’amiga i després, quan el pare va anar a dormir, es va quedar amb l’amiga i dos germans d’ella.

Li va tapar la boca i la va penetrar

La seva amiga i un germà van marxar i ella es va quedar a soles amb un germà de 17 anys en una habitació del pis. Segons el relat que fa la noia davant dels investigadors de la Unitat d’Investigació dels Mossos de Reus, el noi la va començar a tocar, li va tapar la boca i finalment la va violar.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos d’Esquadra estan prenent declaració a les persones relacionades amb els fets i, a hores d’ara, encara no s’ha practicat cap detenció. La noia només recorda el nom de pila del noi i no sap on és el pis on va anar amb l’amiga.

Investigació en curs

El cas l’ha assumit la Unitat d’Investigació (UI) dels Mossos d’Esquadra de Reus, segons ha pogut confirmar ElCaso.cat. Fonts policials han confirmat que s’espera que en les properes hores es pugui detenir el menor d’edat que va agredir sexualment la noia i que podrà ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors i del jutge de guàrdia de Reus.

Fonts del Departament d’Afers Socials i Famílies han apuntat que la noia va marxar del centre dimarts i que es va presentar denúncia, tal com es fa habitualment. Fonts de la Generalitat han subratllat que, en tot moment, la noia ha rebut el suport i l'acompanyament de personal especialitzat i està sota la protecció de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).