Una nena somnàmbula de cinc anys ha sobreviscut en tirar-se d'uns 30 metres d'altura, que equivaldria al onzè pis d'un edifici.

El pare de la petita, de 43 anys, va portar la seva filla a una reunió de l'escola secundària a Pattaya (Tailàndia) i van passar la nit al D Varee Jomtien Beach Hotel. Les imatges de les càmeres de seguretat de diumenge, publicades per CGTN, mostren la nena vestida amb una camisa taronja i pantalons curts blau sortint de l'habitació.

La porta se li tanca de cop i no pot tornar a entrar a l'habitació. Després de provar en altres habitacions, també tancades, s'encamina cap al balcó i s'enfila per la barana. Intenta arribar al pis de baix, però les seves mans relliscoses no aguanten i cau.

El personal de l'hotel va córrer a veure què succeïa després d'escoltar un fort soroll i es van trobar amb la nena inconscient, que va ser portada immediatament a l'hospital de Bangkok, Pattaya, en ambulància. El personal de l'hotel va anar a despertar el pare i el van dur amb la seva filla.