Una nena de sis anys va ser detinguda i traslladada emmanillada a un centre de detenció juvenil després d'una rebequeria a l'escola. Els fets van tenir lloc en una col·legi de primària d'Orlando (Florida) quan la petita va començar a portar-se malament a classe i va ser enviada a les oficines del centre, on presumptament va agredir l'agent escolar al càrrec. El policia va decidir emmanillar la nena i portar-la al Centre d'Avaluació de Menors a Orlando, lloc on li van prendre les empremtes dactilars i li van fer les tradicionals fotografies policials.

Pels canells

Els fets van tenir lloc dijous passat, quan Kaia Rolle, alumna de primer a l'escola Lucious and Emma Nixon Elementary a Orlando (Florida), va començar a portar-se malament a l'aula. Va ser llavors que la seva mestra la va enviar a les oficines de l'escola, on va patir una rebequeria i, quan un empleat va intentar tranquil·litzar-la agafant-la dels canells, la nena el va colpejar. Dennis Turner, agent escolar del centre educatiu, va decidir emmanillar la nena i la va traslladar al Centre d'Avaluació de Menors a Orlando per agressió.

En aquest centre el van prendre les empremtes dactilars i li van fer les tradicionals fotografies policials a la petita, davant la incredulitat de la seva àvia Meralyn Kirkland, segons el va explicar al canal local WKMG. Kirkland va excusar el comportament de la seva neta, que va ser posada en llibertat i es troba a casa amb la família, en assegurar que té falta d'hores de son com a conseqüència d'una apnea del son. "Ella té una condició mèdica que estem treballant per resoldre", va dir Kirkland a l'agent Turner quan va poder parlar amb ell. "Llavors ell em diu:" Bé, jo tinc apnea del son i no em comporto així".

Investigació

La indignada àvia no acaba de creure's el que va haver de passar la seva neta. "Com li fas això a un nen de 6 anys i tan sols perquè ella va trepitjar a algú?", es va preguntar. La Policia d'Orlando ha informat que està investigant l'actuació de Turner, que va detenir aquell mateix dia un altre de menor, en aquest cas de 8 anys, que va ser posat en llibertat després de ser processat en el centre de detenció juvenil. Segons l'agència local de l'ordre, abans que un dels seus oficials detingui un menor de 12 anys ha de rebre aprovació per part d'un supervisor, cosa que Turner mai no va fer.