Una nena de tres anys de Perpinyà ha estat sis dies sola a casa amb el cadàver de la seva mare, de 41 anys.

Els veïns van alertar la policia aquest dijous en veure que la nena dormia sola al balcó de l'apartament, segons publica Le Parisien. Un grup de veïns va aconseguir parlar amb la petita mentre era a la terrassa i en preguntar-li per la seva mare els va dir que "estava dormint al lavabo"

Al cap d'unes hores, la nena, que es diu Lilas, els va dir que "la mare seguia dormint" i va ser aleshores quan els veïns van decidir anar a la comissaria per explicar-ho tot. Mentre esperaven que arribés la policia, altres persones del barri van convèncer la petita perquè els obrís la porta. Només entrar, van sentir una forta olor i van veure pastilles i llaunes de cervesa al terra. Van agafar la nena i se la van endur. 

Només va menjar uns raviolis en sis dies

El primer que va dir la Lilas als veïns és que tenia molta sed. Feia dies que no podia beure aigua perquè havien tallat el subministrament de l'edifici per una fuita. En sis dies, només va poder menjar "uns raviolis" que va trobar dins un pot a la cuina.

La petita va ser ingressada unes hores en un centre hospitalari i ara està amb una família d'acollida ja que la policia no ha pogut trobar cap familiar que se'n pugui fer càrrec.

La policia va trobar la mare morta al lavabo. Feia temps que la dona estava en mans dels serveis socials francesos per problemes d'addicció. L'autòpsia aclarirà les causes de la seva mort.